Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Menu

 

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Šta pamtite sa početaka slikarske karijere?

Na početku je bilo teško. Sve je izgledalo nemoguće pre nego da se uopšte počne. Plašila sam se novih materijala, ali sve je izgledalo dobro kada je bilo završeno. Svako sledeće delo bilo sve bolje i bolji i napredak je bio očigledan. To me je činilo ponosnom i samouverenom.

Koji momenat pamtite kao presudan u svom razvoju?

Svaka nova ocena i kritika mojih slika. Svaki sat proveden u slikanju - bio je veliko zadovoljstvo i blagoslov. Svaki put kada vidim reultat svog truda - jedva čekam sledeći put da budem još bolja.

Omiljena tehnika i zašto?

Omiljena tehnika ... uljane boje. Kada milujem površinu četkicom za ulje i ona ostavlja trag, osećam se kao da mi je duša jagoda koju neko zaliva medom.

Da li ste eksperimentisali sa tehnikama?

Eksperimentisala sam sa mnogim tehnikama i svaka od njih me je naučila nešto novo o drugim tehnikama. Važan je bio kontrast iskustava, brzina i detalji u svakoj od tehnika.

Na koji način plasirate svoje radove na tržište? Koji tip promocije preferirate?

Prave mi porudžbine ljudi koji su već videli moje radove, ali žele nešto posebno, od poznanika, od poznanika do poznanika, a posebno preko Instagrama. Sa Instagramom dolazim do većine ljudi.

Crtanje ili slikanje?

Slikanje

Četkica ili špahtla?

Obeee... četka za početak, špahtla za kraj.

Ulje ili akril?

Ulje!!!!

Galerija ili instagram?

Galerija

Umetnost ili komercijala?

Komercijala

Created by the system www.fast-webshop.com

MTA2ZD