Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.
Ok

Menu

 

Introduction » Hobby pribor

Hobby pribor


RSD
RSD
novo

 

Cena 389 RSD

novo

 

Cena 259 RSD

novo

 

Cena 225 RSD

novo

alatka za rezanje tkanine

 

Cena 5,690 RSD

novo

 

Cena 409 RSD

novo

igle za ručno šivenje

 

Cena 1,990 RSD

novo

 

Cena 1,490 RSD

novo

 

Cena 189 RSD

novo

 

Cena 189 RSD

novo

 

Cena 1,890 RSD

novo

Grančica za dekoraciju

 

Cena 295 RSD

novo

 

 


 

Cena 569 RSD


 

Cena 769 RSD

novo

 

Cena 769 RSD

novo

 

 


 

 


 

Cena 379 RSD

novo

Uskršnji set za doradu

Uobičajena cena 849 RSD

Cena 779 RSD

novo
akcija

prirodna dekoracija

 

Cena 345 RSD

novo

Hobby pribor i materijal

Repromaterijal i pozamanterija - izvor inspiracije za kreativce

Hobi je aktivnost koju volite i kojom se bavite iz čistog zadovoljstva, a tako provedeno vreme sigurno vas čini srećnijim i predstavlja odmor od svakodnevnih obaveza. Između ostalog, hobi može biti neka kreativna tehnika kao što je kaligrafija, dekupaž, pravljenje nakita, slikanje na staklu, svili i tekstilu. Pa osim što ste dobili par sati uživanja, dobili ste na kraju i zanimljivo delo koje će uvek biti sjajan poklon za vaše drage osobe.

Kreativci su jako maštoviti i snalažljivi, pa nisu zahtevni po pitanju alata i materijala. Vrlo često svoja dela prave od starih stvari i sitnica koje nađu u svom domu, a i sam alat je neretko improvizacija (bar na početku). Vremenom oni “grade” svoj hobi kutak i pune ga priborom i materijalom, te on postaje njihov mali raj. Inspiracija i povod za novo delo može biti jedna salveta za dekupaž, jedna perla, list papira i kaligrafsko pero, traka, kanap, drvena kutija ili stiropor kugla, ali može biti i priroda, osoba, događaj. Cena tih sitnica od kojih prave svoje radove je obično simbolična, a vrednost dela koje nastane nema cenu već samo onu duboku sentimentalnu vrednost jer je nastalo iz ljubavi i uživanja. 

Ako tražite poklon za takvu osobu skoro da ne možete da pogrešite. Drvena kutija puna salveta, akrilne boje u setu, set četkica, lepak, lak, puno perlica ili traka, šabloni… bez obzira što vama to izgleda obično i dosadno, za njih će to biti pravo blago i poklonićete im zapravo mnogo sati zabave. U našoj internet prodavnici postoji posebna kategorija sa ovim tipom proizvoda i mi ih često nazivamo poluproizvodi, što znači da čekaju da ih neko dovrši i učini jedinstvenim.

Ne zaboravite da i sami potražite svoj hobi. Mi smo tu ako ga pronađete baš među ovim kreativnim likovnim tehnikama. Na našem blog-u možete pročitati mnogo trikova, tajni zabluda i zanimljivosti o bojama. Kroz blog tekstove vam dajemo slikarske savete, ideje, motivišemo vas i šaljemo kreativnu energiju.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunija

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NzNhZW