Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Menu

 

Introduction » Hobby pribor

Hobby pribor


RSD
RSD

PENTART lepkovi

 

Cena 269 RSD


 

Cena 1,690 RSD


 

Cena 285 RSD


 

Cena 289 RSD


 

Cena 449 RSD


 

Cena 449 RSD


plastični sekači

 

Cena 449 RSD


plastični sekači

 

Cena 449 RSD


 

Cena 2,149 RSD


 

Cena 569 RSDCena 569 RSD


 

Cena 1,849 RSD


 

Cena 2,990 RSD


 

Cena 2,990 RSD


 

Cena 2,990 RSD


 

Cena 1,149 RSD


 

Cena 1,790 RSD


 

Cena 1,049 RSD


 

Cena 949 RSD 

Cena 579 RSD


Hobby pribor i materijal

Repromaterijal i pozamanterija - izvor inspiracije za kreativce

Hobi je aktivnost koju volite i kojom se bavite iz čistog zadovoljstva, a tako provedeno vreme sigurno vas čini srećnijim i predstavlja odmor od svakodnevnih obaveza. Između ostalog, hobi može biti neka kreativna tehnika kao što je kaligrafija, dekupaž, pravljenje nakita, slikanje na staklu, svili i tekstilu. Pa osim što ste dobili par sati uživanja, dobili ste na kraju i zanimljivo delo koje će uvek biti sjajan poklon za vaše drage osobe.

Kreativci su jako maštoviti i snalažljivi, pa nisu zahtevni po pitanju alata i materijala. Vrlo često svoja dela prave od starih stvari i sitnica koje nađu u svom domu, a i sam alat je neretko improvizacija (bar na početku). Vremenom oni “grade” svoj hobi kutak i pune ga priborom i materijalom, te on postaje njihov mali raj. Inspiracija i povod za novo delo može biti jedna salveta za dekupaž, jedna perla, list papira i kaligrafsko pero, traka, kanap, drvena kutija ili stiropor kugla, ali može biti i priroda, osoba, događaj. Cena tih sitnica od kojih prave svoje radove je obično simbolična, a vrednost dela koje nastane nema cenu već samo onu duboku sentimentalnu vrednost jer je nastalo iz ljubavi i uživanja. 

Ako tražite poklon za takvu osobu skoro da ne možete da pogrešite. Drvena kutija puna salveta, akrilne boje u setu, set četkica, lepak, lak, puno perlica ili traka, šabloni… bez obzira što vama to izgleda obično i dosadno, za njih će to biti pravo blago i poklonićete im zapravo mnogo sati zabave. U našoj internet prodavnici postoji posebna kategorija sa ovim tipom proizvoda i mi ih često nazivamo poluproizvodi, što znači da čekaju da ih neko dovrši i učini jedinstvenim.

Ne zaboravite da i sami potražite svoj hobi. Mi smo tu ako ga pronađete baš među ovim kreativnim likovnim tehnikama. Na našem blog-u možete pročitati mnogo trikova, tajni zabluda i zanimljivosti o bojama. Kroz blog tekstove vam dajemo slikarske savete, ideje, motivišemo vas i šaljemo kreativnu energiju.

Ura za školu! Alati za male i velike

21.07.2023

Raspust se polako bliži kraju i vi, kao roditelj, sigurno već razmišljate o tome šta će vašem malom...

8 načina da koristite vashi traku | ARTMIE

20.07.2023

Vashi trake postale su nezamenljiva pomoć u kreativnom stvaralaštvu od dolaska na tržište umetnosti....

Napravite sami - voštane salvete za hranu

19.07.2023

Voštane salvete nisu samo mirisne, već su i praktičan alat koji svako domaćinstvo može u potpunosti...

Slikamo sobne biljke Van Gogovim akvarel bojama

22.06.2023

Sobne biljke su beskrajna inspiracija za slikanje, čak i kada se udubite u tajne akvarelnih boja. Uzeli...

Created by the system www.fast-webshop.com

MDJlODllO
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу