Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Menu

 

Politika privatnosti

Politika Privatnosti
 
 

Procesiranje ličnih podataka odnosi se na sagalsnosti osoba na koje se podaci odnose u svrhu slanja poslovnih poruka i u svrhu drugih aktivnosti direktnog online marketinga.

Identifikacija kontrolora i kontakt podaci

1. Kontrolor vaših ličnih podataka je BELA DUGA DOO Zaječar, Ljube Nešiča bb, TPC Kraljevica, lokal 22, 19000 Zaječar, MB: 21278327 (u daljem tekstu "Kontrolor").

2. Kontakt informacije Oficira za zaštutu ličnih podataka su sledeće: Goran Dimitrijević, direktor firme, email: beladuga.doo@gmail.com, tel: 066 804 0399.

Pravni osnov za zakonsko procesiranje ličnih podataka

1. Pravna osnova za procesiranje vaših podataka je vaša saglasnost data Kontroloru po osnovu Člana 6 (1) (a) Regulacije (EC) No 2016/679 Europskog Parliament i Savet za zaštitu pojedinaca u vezi procesiranja ličnih podataka i slobodnog protoka i razmene takvih podataka kojom se ukida Direktiva 95/46 / EC (Opšta Regulativa zaštite ličnih podataka) (u daljem tekstu “Regulativa”).

Svrha procesiranja ličnih podataka

1. Svrha procesiranja vaših ličnih podataka je za upotrebu sistema, poslovnih komunikacija, i drugih marketing aktivnosti Kontrolora sa vama.

2. Ne postoji autoamatska individualna odluka koju donosi Kontrolor u vezi sa Članom 22 Regulative.

Vremenski rok čuvanja ličnih podataka

1. Rok u kojem će vaši lični podaci biti čuvani od strane Kontrolora je 3 godine, ali ne duže od toga, osim ukoliko se vaša saglasnost za upotrebu podataka (u ove svrhe) ne povuče u tom vremenskom roku.

Ostali korisnici ličnih podataka

1. Vaši lični podaci će biti korišćeni samo kod sledećih korisnika:
Bohemiasoft s.r.o. (server i web administracija) , Unihost s.r.o. (server administracija), Casablanca INT (Data Center Operator), ARTMIE spol, s.r.o. (marketing konsalting), Eksterna DOO Zaječar (knjigovodstvene usluge) i JP Pošta Srbije (dostava pošiljaka).

Prava korisnika ličnih podataka

1. Pod setom uslova korišćenja ličnih podataka, navedenim u Regulativi imate pravo da tražite od svog Oficira pristup, ispravku ili uklanjanje vaših ličnih podataka, kao i limitiranje procesiranja vaših ličnih podataka, imate pravo prigovora na procesiranje vaših ličnih podataka, kao i pravo prenosivosti vaših ličnih podataka.

2. Imate pravo u bilo kom trenutku da povučete saglasnost procesiranja vaših ličnih podataka koje je dato Kontroloru. U slučaju da se to desi, ovo neće uticati na zakonitost prava na procesiranje koje je dato u prošlosti, pre nego što je povučeno. Vaša saglasnost na procesiranje ličnih podataka može biti povučena slanjem na email beladuga.doo@gmail.com.

3. Ukoliko verujete da procesiranje vaših ličnih podataka ili da je Regulativa sama bila zloupotrebljena, imate pravo, između ostalog, i da podnesete žalbu kod nadležnog organa.

4. Nemate nikakvih obaveza da dostavite svoje lične podatke. Dostavljanje svojih ličnih podataka nije ugovor koji ima pravne obaveze niti uključuje potrebu za zaključivanjem ugovora.

Opši uslovi poslovanja stupaju na snagu dana 23.05.2018

Kako nacrtati prelepog leptira?

29.05.2023

Da li biste želeli da nacrtate leptira, ali ne znate odakle da počnete? Danas ćemo vas voditi kroz sve...

Od skiciranja do slikanja: KREUL Triton akrilni markeri idu u korak sa vama

26.05.2023

Da li ste umetnik, kreativna duša ili ilustrator i tražite svestran i odličan alat za izražavanje svojih...

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MTJhYjE0