Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.
Ok

Menu

 

Profil - boje za tekstil za tvoju hobby kreativu


RSD
RSD

 

 


 

 


 

 


 

 

Slikanje na tekstilu kao relaksSlikanje je opuštajuće. Uvodi vas u dobro raspoloženje i daje vam priliku da ostvarite svoj potencijal. Umetničke boje su fantastično sredstvo za izražavanje sopstvene ličnosti.
Umetnički brend Profil kombinuje upravo ove ideje koje ga vode napred. U ovoj kategoriji ćete pronaći kvalitetne boje za tekstil po odličnim cenama. Boje za tekstil Profil su najbolji kreativni alat za hobi umetnike. Slikanje na majicama, jastucima, torbama, jaknama i drugom tekstilu je divan način da se izrazite. Obradujte svoje najmilije neobičnim ručno oslikanim poklonom.Tekstilne boje sa tradicijom dugom 25 godinaPAINT IT je proizvođač umetničkih boja brenda Profil. Njihova avantura sa bojama traje već 25 godina. Za to vreme, Profil boje su postale jedan od najpopularnijih slikarskih proizvoda na tržištu, koji su birali i amateri i profesionalci, zahvaljujući upornosti, strasti i marljivom radu proizvođača. Svake godine njihov asortiman se proširuje novim i zanimljivim umetničkim proizvodima, kao što su tekstilni markeri, boje za svilu pogodne i za airbrush tehnologiju, boje za teksas, biserne boje, 3D boje, svetleće boje za tekstil, UV boje, akrilne boje itd.Netoksične i pristupačne boje za tekstilSve Profil boje su proizvedene u Poljskoj i nisu toksične niti štetne po zdravlje. Dakle, ovo su bezbedne boje za decu, trudnice i alergičare. Možete nositi ručno oslikanu odeću sa ponosom i bez brige za svoje zdravlje. Naučićete kako da slikate na tekstilu određenim proizvodima i u našim video zapisima. Dajte svojoj kreaciji širok spektar nijansi, uključujući neonske, zlatne i srebrne. Slikanje na tkaninama nikada nije bilo pristupačnije!

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunija

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

ZjM4Z