Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Menu

 

Program lojalnosti
Program lojalnosti

 

!!! BITI VERAN SE ISPLATI !!!

 

Vernost je znak poverenja. Poverenje u naše proizvode i usluge. Ovakvo poverenje i lojalnost mi negujemo i zato ne ostajemo samo na rečima. Programom lojalnosti u obliku popusta i akcija to i dokazujemo!

 

V.I.P. klijent

Svako ko kupi slikarski pribor u jednoj narudžbi u vrednosti većoj od 12 000 dinara dobiće popust od 7%, a pri još većoj kupovini obratite nam se emailom. Ovakav popust vredeće pri svakoj kupovini V.I.P. klijenta, bez obzira na vrednost budućih narudžbi. Mi posebno negujemo naše V.I.P. klijente.

 

Art SCHOOL klijent

Svaka osnovna, srednja ili visoka UMETNIČKA ŠKOLA, koja se registruje putem ovog FORMULAR-a ostvaruje popust od 10% tokom celog perioda registrovanja. U isto vreme nudimo školama mogučnost plaćanja putem fakture/računa koju ispostavljaju pri dostavi robe.

 

 

Uslovi ostvarivanja popusta

Različite vrsta popusta ne mogu se kombinovati međusobno (na primer TOP proizvod i V.I.P. klijent), već se ostvaruje jedan od mogućih popusta (sa višom vrednošću).

Popusti su na raspolaganju pri punom i verodostojnom registrovanju (upisom svih podataka potrebnih za registrovanje). Administratori web stranice zadržavaju pravo odbiti popust ukoliko se ne ispoštuju opšti uslovi poslovanja. Uslovi za popust nastaju pri narudžbi robe (tj. plaćanjem). Nije moguće prihvatiti popust retroaktivno.

Kako nacrtati prelepog leptira?

29.05.2023

Da li biste želeli da nacrtate leptira, ali ne znate odakle da počnete? Danas ćemo vas voditi kroz sve...

Od skiciranja do slikanja: KREUL Triton akrilni markeri idu u korak sa vama

26.05.2023

Da li ste umetnik, kreativna duša ili ilustrator i tražite svestran i odličan alat za izražavanje svojih...

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NmJmYjk