Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.
Ok

Menu

 

Introduction » Naši brendovi » Schmincke

umetničke boje Schmincke


RSD
RSD

 

 

Umetnički pribor Schmincke

"Težimo najboljem." Ovo je moto koji su pre mnogo godina osmislili osnivači kompanije Schmincke & Co., gospoda Hermann Schmincke i Josef Horadam. Od 1881. njihova manufaktura je postepeno postala jedan od najpopularnijih svetskih brendova za umetnike.

Schmincke Horadam - prestiž profesionalnih slikara - akvarelista

Brend Schmincke već više od 130 godina ispunjava najviše standarde kvaliteta. Izuzetni pigmenti i jedinstvena svojstva posebno su povezani sa Schmincke akvarel bojama. Horadam, po kome se inače ove izuzetne akvarele i zovu, bio je poznat i po svojim super granulirajućim bojama Schmincke super granulating.

Schmincke Mussini i druge umetničke poslastice

Ako više volite tradicionalni umetnički materijal, sigurno će Vas oduševiti uljane boje Mussini. Prilikom izrade umetničkog materijala Schmincke poštuju se najstroži standardi i procedure naučene od iskusnih akademskih slikara širom sveta. Druge poznate Schmincke boje uključuju akrilne boje studentskog kvaliteta Schmincke Akademie i profesionalni asortiman Schmincke PRIMAcryl. Ljubitelji airbrush-a vole da biraju iz širokog spektra Schmincke aerocolors. ARTMIE preporučuje ovaj brend umetničkog pribora svima koji žele da napreduju i otkriju pribor kao iz snova.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunija

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MGQ2N2